Pieterpad dag 1: Pieterburen – Garnwerd

De eerste dag zit erop. Deze blogs zijn wat korter en zien er misschien iets minder mooi uit, ik heb geen laptop bij me en blog dus vanaf mijn telefoon.

Elk eerste begin is moeilijk zeggen ze toch? Ik vond het eerste begin eigenlijk heerlijk. Van Pieterburen liepen we tussen de graanvelden door naar Eenrum, waar we onze eerste stop hadden.

Na Eenrum liepen we verder, een kort stukje dit keer, want de molen was open en een kopje koffie sla ik nooit af. Na wat mooie gesprekken met locals kwamen we andere Pieterpatters tegen, waar we gezellig een stuk mee gelopen hebben.

Veel asfalt, veel lange stukken. Maar wel prachtig weer en een hoop energie! Uiteindelijk kwamen we aan in Winsum, het mooiste dorp van Nederland (volgens de ANWB) én het officiële eindpunt van de eerste etappe.

Winsum is hierbij omgedoopt tot Brugge van Nederland. We hadden nog wat energie over en besloten nog een stuk verder te lopen, wat makkelijk kan als je een haal en breng service hebt bij je bed & breakfast (kamperen komt later).

De eerste dag zit erop! Wat een ongelofelijk trots dat mijn lichaam dit aan kon en dat ik er ook echt van genoten heb. Elke stap doet pijn, maar ik ben sterker dan dat tegenwoordig.

Na een goede avondmaaltijd lig ik nu heerlijk op bed. Ik hoop dat ik me morgen ook goed voel en verder kan wandelen.

Ben je klaar voor mooie foto's?Neem dan contact op.

Verken

Hier volgt binnenkort meer

Volg mij

Privacy Preference Center