Het is al weer de vierde week van het jaar en dat houdt in dat het tijd is voor de zelfportretten met als thema bloemen.

Dit zijn trouwens ook de eerste foto's die ik gemaakt heb met mijn nieuwe camera, de canon 6D. Mijn canon 500d was aan vervanging toe en deze gebruik ik nu als backup camera en om mee te nemen op vakantie. Ik vind het echt geweldig om nu een full-frame camera te hebben. Je beeld is zoveel breder en dat levert natuurlijk ook heel andere foto's op.

Eigenlijk had ik een heel ander idee voor deze foto, maar de 1000(!!) rozenblaadjes die ik op internet had besteld waren helaas nog niet binnengekomen. Na een kort tripje naar de Wibra had ik alles wat ik nodig had om toch iets te kunnen maken in het thema van bloemen. Het zijn twee heel verschillende foto's geworden, maar ik vind ze allebei leuk, de lichte sprookjesachtige foto en de duistere foto.