Een nieuw jaar, tijd voor een nieuw fotoproject. De afgelopen jaren heb ik twee keer een 365 gedaan, wat inhield dat ik een jaar lang elke dag een foto (vaak een zelfportret) maakte. Dit is heel leuk, heel leerzaam, maar bovenal toch wel heel erg tijdrovend. Vandaar dat ik ook besloten heb om dit jaar geen 365 te doen. Helaas.

Helemaal geen foto's maken is ook niets voor mij en ik vind het belangrijk om mezelf uit te dagen, vandaar dat ik nu bezig ben met een 52 weken project. Ik doe dit niet in mijn eentje, maar met een hele grote groep creatievelingen. We hebben elke week een thema en het thema van deze week was rood.

Ik wilde graag iets doen met touw en bollen en ik had een leuke tutorial gezien op internet waarbij je dus hele mooie ballen van touw kon maken. Dat moet ik ook kunnen dacht ik en na een hele hoop gepriegel (dingen lijken vaak makkelijker dan ze zijn) is hier het resultaat.